Update uge 8

February 22, 2010 - af Lasse Chor i Uncategorized

Kære alle, Så er det lidt nyt fra os igen!

For det første har vi fået lidt op på www.tedxkatrinebjerg.dk – siden er ikke helt færdig endnu, men i løbet af feb. regner vi med at få resten af siden opdateret. Du kan allerede nu gå ind og foreslå en taler, som du gerne vil se til en TEDxKatrinebjerg konference.

I onsdags havde vi vores første virksomhedssafari i Incuba. Arrangementet blev vel modtaget, og de studerende der var med, fik alle en god introduktion til, hvad der foregår hos nogle af de mange virksomhederne i Incuba. Vi vil arbejde på at gøre Virksomhedssafarien til en tilbagevendende begivenhed så følg endelig med på: http://www.unity.au.dk/?page_id=540

Sidst men ikke mindst arbejder vi i øjeblikket på et arrangement der kommer til at hedde Coding for Charity. En lørdag i april vil UNITY:Katrinebjerg give de studerende i IT-parken mulighed for at arbejde med konkrete projekter for rigtige organisationer, og samtidig gøre en god gerning. Kender du en humanitær orginisation, som vi skal invitere med til arrangementet, må du meget gerne skrive til os på mail@unity.au.dk

De bedste hilsner

Tobias & Lasse

Comments are closed.