IT-koret, Virksomhedssafari, dEkspSys & nyt kontor

February 13, 2010 - af admin i Uncategorized

Kære Alle,

Lad os starte med at fortælle at vi har fået nyt kontor. Vi har stadig kontor i INCUBA Science Park (IT-huset), men vi er flyttet ned på 3. etage. På 3. etage kræver dørene ikke nøglekort for at komme ind, hvilket betyder, at I kan komme forbi vores kontor uden at skulle bruge dørtelefonen. Vi er rigtig glade for at være kommet ned på en “åben gang” – og vi håber at studerende, virksomheder og ansatte stadig vil komme forbi vores kontor. Vi har i hvert fald nydt stor glæde af, at I har kigget forbi med jeres input.

dEkspSys Vi har arbejdet på højtryk de sidste 2 uger på at få lavet et skriv som vi kan sende rundt til alle virksomheder i IT-huset, om at 90 3.års datalogi- og IT-studerende følger kurset Eksperimentel Systemudvikling, og i den forbindelse leder efter virksomheder der vil stille med en relevant case til dette forløb. I kan læse mere muligheden for at få en gruppe studerende til at arbejde med en problemstilling under “Til virksomheder” i menuen til højre.

Virksomhedssafari Den 17. Feb. starter vi op med virksomhedssafari, der giver de studerende mulighed for et få mere information om, hvad der sker hos de spændende og innovative virksomheder i INCUBA Science Park Katrinebjerg. Det bliver et tilbagevende arrangement, hvor deltagerne kommer til at møde de personer (inkl. studerende) der er ansat i virksomhederne og få mere info om virksomhedens arbejde.

IT-Koret Katrinebjerg Så blev IT-koret sunget i gang! Det skete tirsdag den 9. Feb. kl. 16.00. I alt nåede vi op på 10 fremmødte, men flere har tilkendegivet, at de kommer næste gang. Vi har stadig et par ledige pladser, så kig forbi, hvis du har lyst til at synge med andre studerende fra Katrinebjerg.

God weekend!

De bedste hilsner
Lasse & Tobias

Comments are closed.