F10

January 17, 2010 - af Lasse Chor i Uncategorized

Kære medstuderende,

Så sidder vi i bilen på vej hjem fra en yderst effektiv tur til Skagen. Turen har været en arbejdslejer, hvor vi har forsøgt at planlægge halvårets gang i F10.

Vi har nogle nye tiltag på programmet, som vi glæder os til at præsentere Jer for. For det første har vi fået konceptet for vores virksomheds-safari helt på plads, og om alt går vel er vi klar med første arrangement i den henseende medio februar.

For det andet har vi fundet på noget der har arbejdstitlen ”TED Talk Katrinebjerg” inspireret af – ja tænk TED Talk… Konceptet er her et månedligt arrangement, hvor studerende, forskere, virksomheder eller nogle andre spændende mennesker kommer og holder et kort oplæg. Der vil ca. være 4-5 pålæg pr. gang. Kunne du tænke dig at være med i en udvælgelsesgruppe, der skal tage stilling til, hvilke oplæg der skal være, må du meget gerne kontakte Lasse på lasse@unity.au.dk.

Vi har også planlagt at lave nogle weekend workshops. Temaet for det ene er ”Coding for charity”, og den anden bliver en case-competition, hvor vi vil prøve at teame op med en virksomhed (temaet annonceres senere).

… Men vi er stadig klar på at lave flere arrangementer, hvis I har nogle idéer! Skriv til os på mail@unity.au.dk

Vi glæder os til at se jer i F10

De bedste hilsner

Tobias & Lasse

Comments are closed.