Så fik vi receptionen på plads – Tak for en dejlig dag!!

November 17, 2009 - af admin i Uncategorized

Hej alle sammen,

Så kom vi over receptionen – og hvor var det fedt!! Der var omkring 150 personer – primært studerende, men også ansatte fra Universitetet og fra virksomhederne!

Vi vil gerne sige mange tak til alle jer, der mødte op og var med til at at gøre det til en fantastisk eftermiddag! Vi snakkede med rigtig mange af jer og vi fik mange gode inputs til hvad vi kan lave fremover!

Også mange tak for alle de gaver vi modtog, der tog i os på sengen. Vi prøver at gøre vores bedste for at få bugt med de blomster, vin, div. brugskunstsartikler og ikke mindst chokolade, som lige nu fylder vores kontor op. – Så hvis nogle af jer er lidt lækkersultne, så kig endelig forbi kontoret, der er så meget at vi ikke selv kan komme igennem det hele (med god samvittighed) i hvert fald.

En af de person vi b.la. snakkede med var Jacob, der har været med til at starte “Hack Århus” op. Hack Århus er en klub for personer, der kan “lide at rode med teknik, software og dimser – kort sagt hacke”. Vi synes det er et fantastisk tiltag, og vi vil rigtig gerne hjælpe hvor vi kan, b.la. med at sprede budskabet om denne klub! Så hvis du synes det lyder spændende med sådan en, som de selv siger, “elektronik/modeltogs-klub version 2.1 alpha” så kig endelig forbi deres hjemmeside:http://groups.google.com/group/hack-arhus (næste møde er imorgen den 18. nov kl 16. i Springlab (Shannon bygningen)).

Endnu engang tak for fordi I var med til at gøre vores reception til en helt fantastisk oplevelse!

De bedste hilsner

Lasse & Tobias

Comments are closed.