Kom til vores reception

October 30, 2009 - af Lasse Chor i Uncategorized

Reception

Med stolthed i stemmen kan vi nu sige, at vi har fået godt gang i UNITY Katrinebjerg. Projektet der skal samle Katrinebjerg og gøre området til et af verdens bedste steder at læse et IT relateret studium, og hvor synergien mellem studerende og erhvervsliv kan nå sit fulde potentiale.

I opstartsfasen har vi oplevet en fantastisk opbakning og entusiasme om projektet fra alle sider, og dette vil vi gerne takke for. Derfor indbyder vi hermed til reception, fredag d. 13. November 2009 i Incuba Sciencepark.

Hvis du kunne tænke dig at kigge forbi til et glas drue eller en kold håndpils, skal du bare tilmelde dig til reception@unity.au.dk

Mere info her: http://www.unity.au.dk/?page_id=227

_____________________

Besøg på kontoret

I går havde vi et par hyggelige besøg på UNITY kontoret. Et par gutter der sad og arbejdede med deres metodeopgave i Incuba, besluttede sig for at kigge forbi UNITY-kontoret til en fyraftensøl hen på de sene aftentimer. Besøget udmundede sig i et foreslag til et arrangement og en hyggelig snak om løst og fast i Katrinebjerg-parken!

Lad dette være en opfordring til alle! Kig forbi og tøm hjernen for forslag til hvad der kan gøre Katrinebjerg til et bedre sted at være studerende.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig!

De bedste hilsner

Tobias & Lasse

Comments are closed.