IT-kor, Fotoklub samt opdatering på UNITY

October 23, 2009 - af admin i Uncategorized

Hej,

Vi netop fået alt med IT-koret på plads. Nu er der både støtte fra FOF, en super korleder og der er blevet købt et fedt Yamaha el-klaver. Det eneste vi mangler er bare en startdato. Vi havde håbet at kunne starte op i november, men da vores korleder skulle færdiggøre sit speciale, betød dettte at hun ikke kunne undervise i december måned. Derfor har vi i fællesskab, med korleder og udspurgte kordeltagere, rykket opstarten til jan/feb i 2010, så er alle kommet igennem eksamensperioden (om alt går vel:)). Så vi nåede desværre ikke at få IT-koret til at synge julen ind på Katrinebjerg i år, men vi håber da, at det så vil ske næste år!

Det tekniske ang. fotoklubben er også ved at være på plads næsten. Vi venter stadig på at få adgang til domænet fotoklubkatrinebjerg.dk, men vi håber at Mads og Niels derefter er klar til at få hjemmesiden op at stå så hurtigt som muligt. Vi er lidt kede af at det har taget så lang tid at få købt domænet, men dette skyldes, at der var en del administrativt der først skulle på plads. Dog skylder vi (igen) de hjælpsomme og hurtige mænd fra Hopper-0 gangen en stor tak for hjælp med indkøb, opsætning, teknisk drift og administration i forbindelse med dette arbejde!!

Vi er ved at nå til en milepæl i vores plan for arbejdet med UNITY. I vores plan, der er lagt i samarbejde med vores styregruppe, har vi afsat det første halve år til at “falde på plads”, præsenterer os for de nye studerende samt få opbygget et ambassadør netværk. Vi vil gerne fejre, at vi har fået skudt UNITY godt i gang. Derfor holder vi nok en reception den 13. november her i Incuba Science Park – mere info følger snarrest, men sæt allerede kryds i kalenderen nu.

Comments are closed.