Studiejobs, november 14

October 30, 2014 - af Jonas Hovmand i Uncategorized

Vi har samlet et par af efterårets indkomne studiejobs.

aWare – Programmør med Tårnhøje ambitioner søges..!
Vær med til at udvikle appen der kan scanne alle kosmetik- og fødevare produkter, og give alle verdens brugere direkte info om dets indhold af skadelige stoffer..! Vi mangler din hjælp indenfor: Python, AngularJS, Objective C, Java m.f, så appen SNART kan gå i luften.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Mobil: 60 212 312
Email: Anders@aWareApS.com

Se mere: aWare, Programmør Søges.

Find dit næste job på Jobtræf 2014
Står du og mangler et studiejob, en praktikplads eller en kommende arbejdsplads? Så det det nu, du skal gribe en unik chance og finde ud af, hvad erhvervslivet kan tilbyde dig. Uanset hvor langt du er kommet i dit studie, er der muligheder på Jobtræf 2014.

Over 25 forskellige arbejdskraft-hungrende virksomheder deltager i messen på den spritnye ingeniørhøjskole, Navitas, på Aarhus Havn, og de tilbyder både studiejob, praktikplads, projektsamarbejde og karrieremuligheder.

Se mere: Jobtræf

Comments are closed.