Studiejobs, september 14

September 23, 2014 - af Jonas Hovmand i Jobopslag

Vi har samlet et par af efterårets indkomne studiejobs, som

Netcompany
Vil du have et studiejob med perspektiv, der både udvikler dine kompetencer og pynter på cv’et? Netcompany søger studentermedhjælpere til deres kontor i Aarhus.

Se mere her: delta.hr-manager.net/[...]

ProCore
Udvikling af webbaseret brugerspecifik software fra bunden af. Her er fokus på godt håndværk i form af gennemtænkt lagdeling og intelligent kombination af de nyeste teknologier, da vi bygger løsninger, som er forretningskritiske og skal bruges i mange år fremover

Udvikling af større Umbraco websites, hvor vi typisk er underleverandør til reklamebureauer. Her er fokus på evnen til at puste liv i det statiske oplæg modtaget i Photoshop fra reklamebureauer – uden at afvige fra oplægget. Og yde modspil på de logiske elementer i oplægget, da det typisk også har et kreativt touch ;)

Det er ikke et krav, at ansøgeren er skarp på begge grene.

Se mere her: Job hos ProCore

Comments are closed.