Cryptomathic søger studentermedhjælp

January 22, 2014 - af Jonas Hovmand i Jobopslag

Er du i gang med en uddannelse inden for IT? Så er et studenterjob hos Cryptomathic måske noget for dig.

Dine arbejdsopgaver
Dine opgaver bliver at udføre software-tests og administrere testmaskiner samt at assistere vores tekniske gruppe, som varetager support og systemadministration. Ud over at være interesseret i ovenstående områder forventer vi, at du er ansvarsfuld og kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre.

Vi tilbyder:
Jobbet er lønnet og giver en god mulighed for at se, hvordan man arbejder i et softwarefirma.
Arbejdstiden er ca. 15 timer ugentligt.
Arbejdet udføres i vores udviklingsafdeling, som ligger i Aarhus. Opstart umiddelbart efter samtale.

Om os:
Cryptomathic er en softwarevirksomhed, der udvikler sikkerhedsløsninger baseret på kryptografiske teknikker og protokoller. Vi leverer komponenter og systemer til virksomheder og institutioner over det meste af verden, bl.a. store europæiske banker. Vores udviklingsafdeling ligger i Aarhus, og vi har salgskontorer i Tyskland, England, Frankrig og USA.
www.cryptomathic.com

Praktisk: