Katrinebjerg Kompetition

January 14, 2014 - af pernille i Uncategorized

I weekenden d. 25. til 26. januar afholder UNITY:Katrinebjerg i samarbejde med studenterforeningerne på Katrinebjerg arrangementet “Katrinebjerg Kompetition”. Hensigten med arrangementet er at give jer studerende mulighed for at netværke på tværs af studieretninger og årgange – og samtidig give jer mulighed for at vise jeres talenter frem for erhvervslivet. Vi ønsker med arrangementet at bringe de studerende og erhvervslivet tættere på hinanden. Det er derfor en win-win-situation, da I får mulighed for at afprøve jeres faglighed i praksis, og virksomhederne får mulighed for at spotte mulige kommende medarbejdere.

Arrangementet bliver skudt i gang lørdag d. 25. januar kl. 10, hvor alle bliver budt velkomne til en weekend fuld af faglighed, innovativ sparring og social netværking. I tidsrummet 10 til 22 lørdag vil I i grupper arbejde sammen om at løse den stillede case. Det vil ske i hold sat på tværs af studieretninger, så I kan supplere med forskellige kompetencer i processen. Der vil hele weekenden blive sørget for forplejning i form af mad og drikke, så koncentrationen kan bruges 100 % på at løse casen.

Søndag d. 26. januar mødes både deltagere, dommere og interesserede til morgenmad. Der vil blive afholdt et kort oplæg om god pitching-teknik, så I er rustede til fremlæggelsen. I får efterfølgende tid til at finpudse jeres præsentationer på baggrund af de gode råd fra oplægget, hvorefter gårsdagens arbejde præsenteres i oplæg af fem til syv minutters varighed. Dagen afsluttes med dommernes feedback og kåringen af vinderne af ”Katrinebjerg Kompetition 2014”. Deltagere og dommere kan derefter nyde en velfortjent øl og netværke.

Det er selvfølgeligt helt gratis at deltage.

Der er plads til 30 deltagere – så tilmeld jer allerede nu på:

Program for weekenden