Mød Katrinebjerg

September 26, 2013 - af pernille i Arrangement

Ved du hvad datalogerne laver? Hvad Informationsvidenskab laver? Medievidenskab? Digital Design, IT eller ingeniørerne?
Vi tror ikke det er alle på Katrinebjerg, der ved hvad de andre IT uddannelser her i Aarhus egentligt går ud på. Derfor afholder vi en gang imellem et arrangement der hedder “Mød Katringebjerg”.

Mød Katrinebjerg er fra de studerende til de studerende, hvor en eller to fra hvert studie fortæller om hvad studiet går ud med udgangspunkt i en opgave, et projekt eller andre relevante eksempler fra studiet.
Mød Katrinebjerg er altså en række oplæg på 7-10 minutter, der giver dig en større indsigt i hvad de andre IT uddannelser går ud på.

Så kom forbi onsdag d. 9 oktober kl. 16.15 i Nygaard og hør de spændende oplæg og bliv klogere på hvad de andre går og laver. I mellem og efter oplæggene er der selvfølgelig mulighed for at snakke nærmere om de forskellige studier og eksempler og hygge over lidt øl og kage :)

Find eventet på Facebook her

Ps. husk der er øl og kage