Virksomhedsbesøg hos IT-Minds

May 9, 2013 - af Jonas Hovmand i Arrangement

UNITY:Katrinebjerg besøger IT Minds, som lige er flyttet op på Katrinebjerg og du er inviteret. IT Minds er et IT-konsulenthus, der udelukkende består af unge IT-konsulenter.

Deres fokusområder er blandt andet udvikling af webapplikationer, databaseløsninger, mobilapplikationer og andre områder, som er med til at styrke og forbedre deres kunders arbejdsgange og processer.

Agendaen

Kl. 16.00 Velkomst

Kl. 16.10 Jonas Vognsen (Partner og daglig leder)
Fortæller kort om hvordan det har været at starte op IT Minds, i medgang og i modgang. Jonas vil fortælle om IT Minds som virksomhed, hvilke opgaver vi sidder med, vores værdier og forretningsgrundlag, hvordan er vores hverdag og hvorfor er vi vilde med hjemmesko, kage og kaffe.

Kl. 16.25 Dennis Kristensen (Tidligere praktikant, nu .Net udvikler)
Fortæller om hvordan det er at arbejde hos IT Minds. Dennis har været i praktik hos os i efteråret 2012 og efterfølgende blevet ansat som studentermedhjælper, derfor kan han fortælle mere bredt om hvordan det er at være ansat hos IT Minds. Dennis vil ligeledes fortælle lidt dybere om hvordan det er, at kommunikere og møde kunder i arbejdet som udvikler.

Kl. 16.35 Jacob Sønderskov (.Net udvikler)
Jacob vil fortælle om hvordan det er at arbejde som ekstern konsulent hos IT Minds, og arbejde med et framework som man ikke lærer i skolen – nemlig SharePoint.

Kl. 16. 45 Thomas Jensen (Head of communication)
Thomas vil fortælle om hvordan det er at arbejde som Head of Communication hos IT Minds. Han vil blandt andet gå nærmere ind på hvilke forskellige arbejdsopgaver man har som kommunikationsansvarlig. Desuden vil han fortælle lidt mere om hvordan det er at arbejde med Employer Branding.

Kl. 16.55-17.30 Mingel og networking. Wii konkurrence.

Så har du lyst til, at høre mere, et spil Wii, mulighed for at networke med IT Minds medarbejdere og få en lille snack med på vejen, så skal du ikke gå glip af virksomhedsbesøget hos IT Minds!

Tilmelding

Husk og tilmeld jer via eventbrite: http://virksomhedsbesog-it-minds.eventbrite.com/