Multimedie-designer/-grafiker søges 10-15 timer om ugen

March 3, 2013 - af David Andersen i Jobopslag


Vi søger en profil der kan udarbejde grafisk design som skal implementeres i Mobile apps og bruges i forbindelse med responsive design, skitser og illustrationer til dokumentation, produktblade og lignende. Naturligvis i tæt dialog med teamet som er tilknyttet de enkelte projekter.

Vi forventer du har et grundlæggende kendskab til anvendelse af farver og har styr på design/layout til både mobile og online applikationer.

Arosii A/S er et mindre ”it-udviklingshus” som i mere end 10 år har løst længerevarende projekter indenfor primært cleantech og sundhed for danske og udenlandske kunder. Blandt vores kunder er vindmølleproducenter, forsyningsvirksomheder og parter i sundhedssektoren. Vi har gennem årene specialiseret os i distribuerede løsninger hvor 24/7 tilgængelighed er et krav.

Er du interesseret i jobbet så send en kort motiveret ansøgning, relevante eksempler på designs du har lavet, samt dit CV til job@arosii.dk med ”Designer” i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: Senest tirsdag den 26. marts 2013.

Ansættelse: Snarest muligt.

Vil du vide mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Helle Kahl på telefon 5191 9763 eller hka@arosii.dk.

Inden vi træffer det endelige valg af kandidat til jobbet, vil vi stille tre ansøgere en opgave som de skal løse og fremlægge. Tid brugt på løsning af opgaven vil blive kompenseret med et gavekort på 500,- kr. fra gavekortet.dk.

Comments are closed.