Iværksætteraften

November 7, 2012 - af David Andersen i Arrangement

Har du lyst til at finde din indre iværksætter frem? Mangler du lidt inspiration? Eller vil du bare blive klogere på, hvad det hele egentligt handler om? Så kom til Iværksætteraften!

UNITY holder Iværksætteraften onsdag d. 21. november kl. 19:00 – 20:30, hvor Startup City, Venture Cup, Studentervæksthuset og STARTit vil blive repræsenteret og holde oplæg om hver deres iværksætter-organisation. De vil hver især få 15 min. til en præsentation inkl. tid til spørgsmål fra de studerende. I oplæggene vil de præsentere, hvem de er samt forklare, hvordan de har og kan hjælpe studerende med iværksætteri.

Arrangementet har til hensigt at informere de studerende på Katrinebjerg om, hvilke muligheder der udbydes i Aarhus i forhold til iværksætteri. Derudover ønsker vi at skabe en inspirerende og hyggelig aften med mulighed for at netværke på tværs af uddannelser og iværksætter-organisationer.

UNITY vil sørge for diverse snacks og drikkevarer, og arrangementet vil blive afholdt i Incubas kantine i kælderen

Tilmeld dig GRATIS her: http://www.eventbrite.com/event/4789917773

Har du en ide? Ta’ den med og bliv klogere på, hvordan den kan blive realiseret!
Vi glæder os til at se jer til en spændende og inspirerende aften :)

Comments are closed.