Workshop i filmredigering

October 23, 2012 - af Aja M. Jensen i Uncategorized

Vi er igen klar med en workshop i UNITY – denne gang i filmredigering. Alexander Stæhr Ohrt fra 5. semester på Medievidenskab står for workshoppen, og han vil give de studerende på Katrinebjerg mulighed for at få en super sjov aften OG blive klogere på filmredigering!

Redigeringsworkshoppen kommer til at indeholde en teoretisk del, hvor der først og fremmest vil blive snakket om optimal brug af programmet Final Cut Pro samt forskellige klippeteknikker. Derefter vil der være øvelser, hvor alle kommer til at sidde med en smule materiale, som de, ud fra Alexanders instrukser, skal bruge til at klippe små sekvenser sammen. Efterfølgende vil alle klippene blive vist, og i fællesskab gives der feedback. Deltagerne vil derfor både få et teoretisk grundlag for redigeringsprocessen samt “hands on” erfaring.

Workshoppen er for ALLE studerende på Katrinebjerg – med eller uden erfaring for filmredigering.

Der er plads til 30 deltagere, og det er først-til-mølle-princippet, så det er bare om at få jer tilmeldt! Workshoppen vil blive afholdt i Adorno-bygningen (Helsingforsgade 8 ) kl. 16-20. UNITY vil sørge for let aftensmad og drikkevarer.

Arrangementet inkl. aftensmad er GRATIS

Tilmeld dig her!

Kom til en sjov og lærerig aften!
Vi glæder os til at se jer :)

Comments are closed.