UNITY:Katrinebjerg søger frivillige!

October 2, 2012 - af Aja M. Jensen i Jobopslag

I UNITY har vi mange spændende bolde i luften: Vi har månedlige arrangementer og workshops, der skal organiseres, og derudover ønsker vi at pleje vores kontakt til Katrinebjergs virksomheder, studenterforeninger og studerende. Foreningens arbejde er omfattende, men vi brænder for det og tror på, at et godt tværfagligt miljø er til gavn for alle parter.

… Det håber vi også, at de studerende gør, for vi søger nu hjælpende hænder! Alle på Katrinebjerg er altid velkomne, til at deltage i UNITY-arbejdet, og det er op til hver enkelt, hvor meget og hvordan man vil bidrage. Lige nu søger vi dog hjælp til nogle helt konkrete projekter og opgaver:

RHoK

UNITY arrangerer d. 1.-2. december 2012 Random Hacks of Kindness. RHoK er et weekend-arrangement, hvor man laver teknologiske og kreative løsninger til gavn for velgørenhed. Til arrangementet arbejder velgørenhedsorganisationer, udviklere, designere, kreative mennesker m.fl. sammen for at løse de udfordringer og problemer, som velgørenhedsorganisationerne kæmper med. Det er altså i en god sags tjeneste, at vi udfolder vores faglige kompetencer i praksis.

Vi søger frivillige til at hjælpe med planlægningen op til arrangementet og til at hjælpe til i løbet af selve weekenden.

Læs mere om RHoK her: http://www.rhok.org/

FOTOGRAF

Til vores månedlige arrangementer og workshops søger vi en eller to til at komme og tage billeder. Det vil også være fotografens opgave at udvælge nogle gode billeder og uploade dem til hjemmesiden og facebook. Det vil være en stor fordel, hvis man selv har et godt kamera. Så hvis du godt kan lide at tage billeder, så er der her mulighed for at få nogle helt konkrete opgaver et par timer hver måned samt hjælpe med til at “forevige” en masse fede arrangementer for dine medstuderende på Katrinebjerg.

… Og en bonus er jo også, at man kan smide frivilligt arbejde ind på ens CV – det ser jo lækkert ud ;)

Er det noget for dig? Så smid en mail til mail@unity.au.dk

Comments are closed.