Mød Katrinebjerg – Længe leve tværfagligheden!

September 29, 2012 - af Aja M. Jensen i Arrangement

Så gentager vi succesen fra foråret! Den 11. oktober holder UNITY “Mød Katrinebjerg” – et arrangement af studerende for studerende. I UNITY arbejder vi for at skabe og forbedre det tværfaglige miljø på Katrinebjerg, og derfor har vi samlet studerende fra de forskellige studieretninger, til at komme og holde oplæg om deres uddannelser samt præsentere studierelevante projekter. Kom og bliv klogere på hvad man laver på Datalogi, Digital Design, Medievidenskab, Informationsvidenskab, IT og Ingeniør-højskolen. Måske bliver du også klogere på din egen uddannelse?

Oplægsholderne vil hver især have ca 5-7 min. til deres præsentation, og derefter kan der stilles et par uddybende spørgsmål. Efter arrangementet er der mulighed for at mingle lidt og høre endnu mere om de spændende oplæg og snakke sammen på tværs af uddannelserne.

… Øl og kage vil også kigge forbi :)

Kom frisk torsdag d. 11. oktober kl. 16-18 i kantinen i Incubas kælder.

Tilmelding skal ske via: http://www.eventbrite.com/event/4230838552

ARRANGEMENTET ER GRATIS