UNITY:Katrinebjerg præsenterer: Rebeca Hwang

November 3, 2011 - af Marie Spliid i Arrangement

- English version below

UNITY:Katrinebjerg er stolte af at kunne præsentere: Rebeca Hwang. Kom og mød en af Silicon Valleys store stjerner, og få et indblik i verdens førende iværksættermiljø.

Rebeca er født i Korea og opvokset i Argentina, men har taget det meste af sin uddannelse i USA på to af verdens bedste Universiteter, Massachusetts Institute of Tehcnology (MIT) og Stanford. Hun har en master i kemi og miljø fra MIT skriver hun i øjeblikket en tværfaglig PhD om den argentinske vandindustri med udgangspunkt i social netværksteori. PhD’en er i øjeblikket på stand-by mens Rebeca koncentrerer sig om YouNoodle, en virksomhed som hun startede i 2007. YouNoodle er et netværk for startups, samt en platform som kan understøtte initiativer og events indenfor entreprenørskab, eksempelvis Intel Challenge 2011. Rebeca er en integreret del af iværksætterscenen i Silicon Valley, og er en populær foredragsholder og underviser, der rejser verden rundt og rådgiver om udvikling og opbygning af innovations og entreprenørskabsmiljøer. Rebeca er også tidligere præsident for BASES (Stanfords entreprenørskabsforening), har tre patenter, en guldmedalje fra kemi-OL og en række af andre priser og udmærkelser. Hun er også en populær dommer i businessplan competitions verden over.

Rebeca Hwangs oplæg er startskuddet til en række UNITY:Katrinebjerg oplæg. Kom og blive inspireret af en af de rigtig seje entreprenører fra Sillicon Valley – Vi glæder os til at se jer!

Efter oplægget vil der være øl og sodavand og tid til at netværke!

Oplægget foregår:
Fredag d. 25. november 2011, kl. 14-16
Peter Bøgh Andersen Auditoriet, Nygaard-bygningen
Finlandsgade 23, 8200 Aarhus N

——————–

UNITY:Katrinebjerg is proud to present: Rebeca Hwang. Come and meet one of Silicon Valley’s biggest stars and get an insight into the world’s leading entrepreneurial environment.

Rebeca was born in Korea and raised in Argentina, but has taken most of her education in the U.S. on two of the world’s best Universities, Massachusetts Institute of Tehcnology (MIT) and Stanford. She has a master’s degree in chemistry and engineering from MIT and is currently an interdisciplinary PhD concerning the Argentinean water industry from a social network theory perspective. The PhD is currently on stand-by while Rebeca concentrates on YouNoodle, a company she co-founded in 2007. YouNoodle is a network of startups, and a platform that can support initiatives and events in entrepreneurship, such as Intel Challenge 2011. Rebeca is an integral part of the entrepreneurial scene in Silicon Valley, and is a popular lecturer and teacher who travels around the world and advises on development and building innovation and entrepreneurship environments. Rebeca is also former president of BASES (Stanford’s Entrepreneurship Association), has three patents, a gold medal from the Chemistry Olympics and a number of other awards and accolades. She is also a popular judge in business plan competitions worldwide.

The talk by Rebeca Hwang is the first in a series of UNITY:Katrinebjerg talks by prominent entrepreneurs, tech-experts and so on. Come and be inspired by one of the really cool entrepreneurs from Silicon Valley – We look forward to seeing you!

The presentation will be in english.

There will be some refreshments after the presentation, and time for networking.

The presentation will be at:
Friday the 25. of november 2011, 2-4 pm
Peter Boegh Andersen Auditoriet, Nygaard-building, 5335
Finlandsgade 23, 8200 Aarhus N

One Response to “UNITY:Katrinebjerg præsenterer: Rebeca Hwang”