Startup Weekend Aarhus 11.-13. november

September 13, 2011 - af Marie Spliid i Aktivitetet, Arrangement

Så er det igen tid til den tilbagevendende iværkætterevent: Startup Weekend!

Startup Weekend er en sjov og intensiv måde at teste din indre iværksætter på. Ingen foredrag og tung teori, men 54 timers intensiv, sjov og udfordrende arbejde med at starte 10 nye virksomheder. Konceptet er enkelt: op til 150 idémagere, forretningsfolk, programmører, studerende og kreative mennesker samles over en weekend, udelukkende fokuseret på sammen at
skabe nye spændende virksomheder.

Startup Weekend Aarhus afholdes i INCUBA Science Park, Åbogade 15, 8200 Aarhus N, og i UNITY:Katrinebjerg håber vi at se en masse studerende fra mange forskellige studieretninger på Katrinbjerg. Som studerende får du for alvor mulighed for at prøve kræfter med iværksætteri og projektarbejde, og du vil helt sikkert bliver skarpere på dine kompetencer og faglige interessefelter.

Læs mere og tilmeld dig på Startup Weekend Aarhus’ hjemmeside.

Comments are closed.