it-summeruniversity noget for dig?

February 11, 2011 - af Tobias Sonne i Aktivitetet, Arrangement, Blog

Det tredje semester – den ekstra dimension
www.it-summeruniversity.dk er en splinterny adgang til it-kurser i sommerferien for universitetsstuderende. Sitet samler udbuddet af kurser fra Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og Syddansk Universitet. Her er kurser for it-studerende og it-novicer, til bachelorer og til kandidater. Kurserne varer typisk 3-4 uger, giver 5-10 ECTS og udbydes på engelsk. Udbuddet spænder vidt, fx fra parallel programmering over forretnings innovation til etik i digitale medier. Den første ansøgningsfrist er 15. marts, så klik ind og find dit sommerkursus på www.it-summeruniversity.dk

På Katrinebjerg har UNITY:Katrinebjerg været med til at gøre forarbejdet til en tværfaglig sommerskole for studerende på IMV, CS og Arkitektskolen. Titlen på den tværfaglige der udbydes på Katrinebjerg er “Designing Interactions with new media and new materials”.
VI ses til sommer :-)

Comments are closed.