Vi søger folk til vores RHoK medieteam

November 28, 2010 - af Lasse Chor i Uncategorized

RHoK (www.rhok.dk) på Katrinebjerg skal have sit eget medieteam. Vil du være med?

Weekenden d. 4.-5. december er der RHoK på Katrinebjerg i Århus. RHoK står for Random Hacks of Kindness og arrangeres af de studerendes netværkscenter UNITY:Katrinebjerg og går ud på, at 150 frivillige mødes en enkelt weekend og laver software, som kan være med til at hjælpe mennesker i nødsituationer. Du kan læse meget mere om konceptet bag RHoK på www.rhok.dk

Arrangementet afholdes i samarbejde med Google, Verdensbanken, Yahoo, Lego, UNICEF, Dansk Røde Kors, Microsoft og NASA.

Du kommer ind i billedet fordi vi gerne vil have et medieteam på 3-4 mand, som skal dække begivenheden mens den står på. Vi har store planer for, hvordan du kan sætte dine journalistiske kompetencer i spil. Vi laver en blog med tekst og video, hvor der løbende skal komme opdateringer på de projekter, der bliver udviklet. Derudover skal de eksterne pressefolk fra diverse medier fodres med gode historier. Og så skal der laves livestream-video så vi kan vise, hvad der sker, til de andre RHoK-arrangementer rundt om på kloden der foregår samtidigt. Der bliver masser af muligheder for at lege kreativt med medierne og gøre tingene på den måde, du synes er den helt rigtige.

Så hvis du trænger til at komme ud og lave lidt praktisk journalistisk arbejde og samtidig gerne vil bakke op om et arrangement med et godt formål, så kontakt kommunikationsmedarbejder hos UNITY:Katrinebjerg (og cand.public-studerende) Rasmus Gylling på tlf 26838321 eller rgylling@gmail.com

Comments are closed.