RHoK kommer til Århus

November 28, 2010 - af Lasse Chor i Aktivitetet, Arrangement, Blog

Den første weekend af december (3.-5. december) omdannes IT-parken Katrinebjerg til lokation for en af verdens bedste IT-begivenheder.

I samarbejde med Google, Yahoo!, Verdensbanken og Microsoft vil UNITY:Katrinebjerg og Århus Universitet indbyde IT-folk fra hele europa til en weekend der står i det humanitære tegn. Arrangementet RHoK skal for første gang afholdes på det europæiske kontinent, og lille Århus er blevet valgt som main stage for arrangementet. Det vil i praksis sige, at vi forventer 250 IT-studerende og folk der arbejder med IT fra hele europa.

What is Random Hacks of Kindness?
Random Hacks of Kindness (RHoK) is all about using technology to make the world a better place by building a community of innovation. RHoK brings software engineers together with disaster relief experts to identify critical global challenges, and develop software to respond to them. A RHoK Hackathon event brings together the best and the brightest coders from around the world, who volunteer their time to solve real-world problems.

Tilmeld dig her (og se hvem der allerede har tilmeldt sig længere nede på side)

Event Registration Online for RHoK Aarhus powered by Eventbrite


Allerede tilmeldte

[eventbrite-attendees feed="http://www.eventbrite.com/rss/event_list_attendees/921653691" /]

Comments are closed.