Gospel 15. sep.

August 26, 2010 - af Tobias Sonne i Uncategorized

Det her bliver virkelig godt!

Nu tiden er ved at være moden til, at vi forsøger med et gospel-arrangement her på Katrinebjerg. Der har tidligere været afholdt forskellige gospel-arrangementer på resten af universitetet med stor succes, så det bliver det selvfølgelig også her.

Vi har fået Rune Herholdt og en pianist til at stå for løjerne.
Der er ingen forudsætninger for at deltage – bare du er klar på at have det sjovt (for det bliver det!).

Vi ved, at mange sikkert vil tænke: “Ej jeg vil ikke deltage – det bliver sikkert bare pinligt?” – men det er der jo så mange ting der er, og alle vi har snakket med, som har deltaget i ligende arrangementer siger: “Det var en fed oplevelse jeg aldrig vil glemme!”

Så der er ingen undskyldning: kom og være med onsdag den 15. september kl 16.00 – 18.00 i Benjamin 100 (indgang ved IMVs fredagsbar.

Comments are closed.